Jaki folder na menu do pizzerii?

lucky_luck

Użytkownik

Posty: 62

Skąd: Bronowice

#2015-01-12 09:47:13 
Zmieniliśmy ostatnio wystrój wnętrza w mojej pizzerii i zmienić chcemy też całe menu. Zastanawiam się tylko, w jakiej formie podać klientom nowe menu? Czy powinno być duże, czy małe, rozkładane na trzy czy na dwa. Nie mam pojęcia. Jak myślicie które będzie bardziej czytelne i kto może coś takiego zrobić?

tony_montana

Użytkownik

Posty: 65

Skąd: Abramowice

#2017-01-02 05:34:19 
Jeśli o mnie chodzi to zawsze byłem zwolennikiem tego, żeby menu było jak najkrótsze, żeby klient wiedział po prostu co zamówić. Jak widzę te menu po kilkanaście, albo nawet kilkadziesiąt stron, to mnie nerwy biorą. Nawet w formie ulotki reklamowej menu wystarczy, tym bardziej, że nie masz wykwintnej resytauracji, tylko pizzerię.

ChihuahuaMama

Użytkownik

Posty: 73

Skąd: Jastarnia

#2017-01-02 07:08:20 
Ulotka na dwa lub trzy otwierana. Taką widziałem ostatnio w kanjpie u znajomych. Robili to w tej drukarni http://www.studio.akcygraf.pl/foldery-reklamowe i są bardzo zadowoleni. Oczywiście pozostaje też kwestia tego na jkim papierze sobie zamówisz wydruk. Im lepszy tym dłużej menu przetrwa.

lucky_luck

Użytkownik

Posty: 62

Skąd: Bronowice

#2017-01-02 07:48:12 
To na pewno, hehe, nawet się nie spodziewacie co ludzie potrafią z menu zrobic :))))Wolę więc mniej fikuśnie, ale za to w miarę ekonomicznie...

KrysiaPosen

Użytkownik

Posty: 97

Skąd: Poznań

#2017-01-02 10:26:45 
Zawsze można sobie menu laminatorem potraktować. Wtedy to już tylko żywy ogień zostaje do tego, żeby całość zniszczyć :))) A tak na poważnie to foldery ze wspomnianej drukarni są rewelacyjnie składne.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015